set de 3 mini poires décoratives

Decoratieve mini's - setje guitige peertjes

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ29645

Zijn deze niet superschattig ? Deze drie kleine peertjes staan geweldig op een plankje in de kinderkamer. De mini's zijn kleiner dan de lampjes...

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MIPE002

CollectieLovely Toys & Gifts
TypeDecoratie
KleurMeerkleurig
A Little Lovely Company figuurAppelen en peren
Zijn deze niet superschattig ? Deze drie kleine peertjes staan geweldig op een plankje in de kinderkamer. De mini's zijn kleiner dan de lampjes van a Little Lovely Company maar matchen perfect als decoratie.
Dit artikel bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Setje bevat 3 items. Materiaal: BPA en lood vrij kunsstof.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5.73.700.35
  • Door Tess D.
  •  de 10/12/2019
Leuk
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!