Design brooddoos - I

Witte vaatwasbestendige lunchbox met herkenbare letter I

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE165

Deze coole, gepersonaliseerde brooddoos - met de letter I op - is ideaal om mee naar school of het werkt te nemen.

De zwarte letter is iconisch en zorgt ervoor dat jouw lunchbox opvalt tussen de andere. Het design is lekker modern en het deksel kan makkelijk open en toe.

21,00 €

14,70 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20203000I

CollectieTo go
TypeBrooddozen
KleurWit
Design lettersI
Vouchereco
STOP/FINISTOP

Witte design lunchbox met de letter I uit het alfabet van Arne Jacobsen, een ontwerp van het knappe Design Letters uit Denemarken.

Verkrijgbaar met alle letters uit het alfabet, van A tot Z en extra leuk in combinatie met een thermos- of tritan drinkfles. Snackdoosje dat erin past apart verkrijgbaar.

Lettertype: Arne Jacobsen’s Vintage ABC.

Afmetingen: 6,5 x 11 x 18 cm

Materiaal: PP plastic, voedselveilig en BPA-vrij

Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.