boîte pliables en carton pour jeu de rôles

DIY kartonnen opvouwdozen voor rollenspel

Staat: Nieuw product

Rice

KZ22008

Speel je graag winkeltje? Ga dan aan de slag met de DIY opvouwdozen van Rice en verkoop een brik melk, eitjes of aardbeienyoghurt in jouw...

7,50 €

2,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

SamenstellingenKarton
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 70 %

Speel je graag winkeltje? Ga dan aan de slag met de DIY opvouwdozen van Rice en verkoop een brik melk, eitjes of aardbeienyoghurt in jouw kruidenierszaak! De set bevat 13 opvouwbare dozen in karton, die je na het plooien kan gebruiken om te spelen. Dat is creatief bezig zijn en een rollenspel in één!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.