Dominospel - Eenhoorn

Kleurrijk kinderspel met 28 grote kaartjes, vanaf 3 jaar

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER204

Kinderen houden ervan om te spelen met de kleurrijke domino stenen met 14 magische prenten. Vind jij de eenhoorns, regenbogen en vele andere magische prentjes die bij elkaar horen?

De dominokaartjes zijn aan de ene kant voorzien van kleurrijke tekeningen en aan de andere kant met sterren. Zo kan je dit spel al van kleins af spelen en blijft het ook leuk als je kind al kan tellen.

12,99 €

11,69 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 356308

TypeDomino
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Magische kinder domino in eenhoorn thema om het observatie en concentratie vermogen van je kind te oefenen en de juiste kartjes aan elkaar te matchen.

Leeftijd: 3 - 8 jaar
Aantal spelers: 2
Inhoud: 28 grote, dubbelzijdige stukjes
Afmetingen doos: 14 x 7 x 7 cm - dominosteentje: 13 x 6 cm
Materiaal: gerecycleerd karton

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy.  Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebr

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.