doorzichtige opbergdoos uit stevig acryl

doorzichtige opbergdoos uit stevig acryl*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ23783

Uit de spring/summer collectie van Bloomingville.
Klassieke vormen met een moderne twist zijn de ideale mix en match voor in huis....

89,00 €

53,40 €

Add to my wishlist

Uit de spring/summer collectie van Bloomingville.
Klassieke vormen met een moderne twist zijn de ideale mix en match voor in huis. Wanneer een design zowel vorm als functionaliteit respecteert, heb je de perfecte stijl voor elk hedendaags interieur. En om rust in de kamer te creëren, is organiseren de sleutel tot succes.

Wat is er zo leuk aan de transparante opberger van Bloomingville? Dankzij de doorzichtigheid, geeft niet de doos maar wel het materiaal dat jij erin opbergt kleur aan jouw interieur. Zo is de persoonlijke touch écht aanwezig! De opbergdoos is gemaakt uit stevige acrylvezel en heeft een bijhorend deksel. Afmetingen: 20x20x20 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2020200.952
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :799010