Doos met 6 tubes - Gouache vingerverf

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ06325

Atelier collection by DJECO (40)

Schilderen met de allerkleinsten gebeurt vaak met de vingertjes en handen. Die eerste schattige kunstwerkjes zijn blijvende herinneringen en kan je perfect maken met deze toffe verfdoos met 6 tubes vingerverf.

Je kan de verf onderling mengen of zo meteen gebruiken.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08860

CollectieThe colors
TypeVerfsets
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Kleurrijke verfset met 6 tubes Gouache vingerverf uit de Les Couleurs collectie van Djeco. Deze kinderverf droogt snel en heeft een matte finish. Ideaal om de eerste kunstwerkjes te maken samen met je schattebout.

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Afmetingen: 13,5 x 20,5 cm
Inhoud: 6 verftubes van 75ml

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161520.098
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier collection by DJECO
Inspiratie en stories