Draagbaar poppenautostoeltje - Mon grand poupon - 36/42 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR144

Mon grand poupon van Corolle (40)

Wil je je pop graag mee op avontuur nemen dan komt dit draagbaar poppenautostoeltje vast en zeker van pas.

Je kan net al een echte mama je baby erin vastgespen, eventueel onderdekken met een dekentje en weg zijn we!

27,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 140450

CollectieMon grand poupon
TypePoppenaccessoires
KleurRoze
Afmetingen pop36 cm

Draagbaar poppenautostoeltjes uit de Mon Grand Poupon-collectie van het Franse poppenmerk Corolle, ideaal voor een pop van 36 of 42 cm. Je kan het handvat verstellen in 3 standen.

In de Corolle Mon Grand Poupon-poppencollectie zitten naast knappe poppen ook mooie poppenkleedjes en poppenaccessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Maat: geschikt voor een pop van 36 en 42 cm uit de Mon Grand Poupon-collectie, pop apart verkrijgbaar
Afmetingen: 45 x 36 x 135 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen en poppenaccessoires voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3618500.73
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories