Drinkfles - 300 ml - Jungle train

Staat: Nieuw product

SIGG

SG038

Op zoek naar een leuke drinkfles die ook nog eens lang meegaat en duurzaam is?

Wel zoek niet verder, dit compacte model van SIGG is ideaal om je kleintje elke dag uit te laten drinken, gemaakt van voedselveilig materiaal én met anti-lek dop dus geen natte boektassen meer door drinkenbussen die niet sluiten.

19,99 €

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6586238

Korting- 40 %
Vouchereco
STOP/FINISTOP

SIGG maakt de leukste lekvrije drinkflessen - zoals dit fijn exemplaar met Jungle Train-print. Deze compacte, aluminium drinkfles kan tegen een stootje, lekt niet dankzij de anti-lek dop en handig in gebruik ook voor de kleinste handjes. Met een capaciteit van 300 ml is ze compact en lekker licht om overal mee naartoe te nemen, of het nu naar school, de turnles of het park is.

Het gerecycleerd materiaal is niet alleen milieuvriendelijk maar ook voedselveilig en vrij van schadelijke materialen zoals BPA. De lak aan de binnenzijde is uiterst bestendig, hygiënisch en neutraal van smaak.

Je kan de SIGG drinkenbus helemaal uit elkaar halen, zo kan je ze makkelijk schoonmaken.

Inhoud: 300 ml

Gewicht: 95 gram

Materiaal: aluminium en BPA-vrije kunststof

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.097
  • Door Anonymous A.
  •  de 13/10/2019
Leuke tekeningen en kleuren.
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.