Drinkfles - 400 ml - Monster friends

Staat: Nieuw product

SIGG

SG091

Deze lieve monstertjes vergezellen jouw kleine kapoen mee naar school of op uitstap. Dankzij de meegeleverde schroefdop met tuit drinkt jouw mini me gemakkelijk zijn favoriete drankje.

Dorst krijgt geen kans met deze duurzame drinkfles op zak!

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6590021

CollectieTafel & keuken
TypeDrinkflessen
KleurBlauw

Monster friends drinkfles van SIGG is een lichtgewicht fles die je gemakkelijk kan meenemen in je tas voor school en vrijetijdsactiviteiten. De polyester binnenvoering is bestand tegen stoten en garandeert veilig drinkplezier. De morsbestendige kinderdop zorgt ook voor gemakkelijk transport, zelfs als het te wild wordt!

Inhoud: 400 ml
Gewicht: 112 gram
Afmetingen: 6,6 x 19,7 cm
Materiaal: recycleerbaar aluminium & polyester binnencoating - vrij van BPA, ftalaten en PVC
Wasadvies: wassen met de hand

--

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.