NULL

dubbel-DVD kapitein winokio's berenconcerten

Staat: Nieuw product

Kapitein Winokio

KZ20021

Feestvieren doe je met je vrienden én daar hoort muziek bij. Kapitein Winokio brengt elk jaar zijn muzikale vrienden bij elkaar voor een...

25,99 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Feestvieren doe je met je vrienden én daar hoort muziek bij. Kapitein Winokio brengt elk jaar zijn muzikale vrienden bij elkaar voor een hartverwarmend eindejaar. Terwijl het jonge grut al dansend een brede waaier popgeschiedenis meekrijgt, genieten de ouders van hun muzikale helden én hun kroost. De missie van Kapitein Winokio is dan ook ouders en kinderen samen laten genieten van muziek. Zo groeide de reeks Berenconcerten in de AB in een mum van tijd uit tot een vaste waarde in het muzieklandschap. Gelukkig kan je het nu ook herbeleven op dvd.

DVD 1 : gasten van januari 2011
Jan De Smet, Axl Peleman, Bart Voet & Esmé Bos, Bart Peeters, Fay Lovsky, Flip Kowlier, Jaune Toujours en Stijn
DVD 2 : gasten van januari 2013:
Pieter Embrechts, Lady Linn, Luc Van Acker en Guido Belcanto

Speelduur: 74 & 86 minuten
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141920.35
Kapitein Winokio - Muzikant en producer Winok Seresia ergerde zich een tijd lang aan het overaanbod hapklare en snel vervliegende kinderpop. Die ergernis zette hij om in een positief project.In 2004 startte hij zijn missie als ‘Kapitein Winokio’. Hij ging op zoek naar oude Vlaamse en Nederlandse kinderliedjes als Ikkeltje Kramikkeltje, Kortjakje en Roodkapje. Stuk voor stuk pareltjes, muzikaal erfgoed, doorgegeven van generatie op generatie. Hij viste en friste ze op. Later volgden ook eigen composities.De Kapitein wil appelleren aan de ontembare levenslust en weelderige verbeeldingskracht van kinderen. Tegelijkertijd wil hij het kind in elk van ons weer doen ontwaken. Zo weet Kapitein Winokio elke generatie aan te spreken: kinderen, hun ouders en zelfs hun grootouders. Kinderen weten waarom.