dubbele pennenzak 'zilveren paillettes'

Dubbele pennenzak - zilveren paillettes

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

KZ40300

Een onmisbaar item voor elke scholier! Deze superhandige en modieuze dubbele pennenzak is een musthave voor klein en groot.

18,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : trousseDBL005

CollectieClassique
TypePennenzakken
Tassen printsArgent paillette
Type boekentaspennenzak
Type Caramel & CiePennenzakken

Caramel et Cie maakt tassen en accessoires die er niet alleen heel mooi uitzien, ze zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

De dubbele pennenzak van Caramel et Cie is tot in detail afgewerkt, met 2 ruime compartimenten afgesloten door stevige ritsen.

Materiaal: buitenkant: 100% katoen. Voering: 100% polyester.

Afmetingen: 22 x 7 x 6,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.130.110.08
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.