Dubbelzijdig Bodyglower hesje Reverse - Khaki grey - teens & adults

Staat: Nieuw product

GoFluo

De Reverse body kan je langs beide zijde dragen. Zowel in de donker groene zijde, als in de reflecterende fluo zijde vind je zijzakken afgewerkt met een blinde ritssluiting. Wie zegt dat je niet het beste van twee werelden kan hebben?

Zo kan je fashionably en safe op pad!

89,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Reverse_Khaki_grey_XXL

TypeFluo bodies
Leeftijdtieners en volwassenen

Dubelzijdige Bodyglower hesje Reverse Khaki grey voor tieners en volwassenen is een topper uit de Belgische GoFluo collectie. Je kan deze gevoerde body dragen langs beide kanten: donkergroen en 360° reflecterend met fluogeel. Voorzien van handige zijzakken afgewerkt met een blinde ritssluiting, sluit makkelijk met de rits.

Tip: de GoFluo bodyglowers zijn ontworpen om over een jas te dragen. Je neemt best de maat die je normaal draagt voor jassen en andere bovenkleding. Gebruik je de bodyglowers zonder een jas - bijvoorbeeld tijdens het sporten - neem dan één maatje kleiner.

Materiaal Neon zijde: 100% nylon - Reflecterende zijde: 100% polyester, goedgekeurd volgens de Europese EN1150-normen.

Maat: verkrijgbaar in 6 maten van XS tot XL 

_

Go smart, go safe, Gofluo! Hoewel veiligheid cruciaal is, past een doorsnee fluohesje niet meteen bij een hippe outfit. Dat vond ook Antwerpse modeontwerper Julie Vets, die op zoek was naar fluorescerende én mooie accessoires voor haarzelf en haar kinderen dus ontwierp ze als eerste een modebewuste collectie fluo jasjes, rugzakhoezen en andere fluo-items voor kids, tieners en volwassenen. Met de collectie van GOFLUO ga jij elke dag veilig én good-looking de straat op.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111