Dubbelzijdige Jungle domino

Staat: Nieuw product

Janod

JS167

Mini cadeautjes, maxi pret! (487)

Wie heeft er zin in een potje domino? Deze spelklassieker van Janod is heerlijk kleurrijk en heeft een cijferkant om te leren tellen en een geïllustreerde kant waarmee je beide delen van elk dier moet vinden en in elkaar te zetten. De jongste mag beginnen!

13,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02771

SamenstellingenKarton
TypeDomino
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Jungle domino spel van Janod. Dit gezelschapsspel bevat 28 gigantische kartonnen dominostenen en komt in een mooie kartonnen minikoffer met stoffen handvat en magnetisch deksel, makkelijk om mee te nemen.

Afmetingen doos: 15.8 x 4 x 25 cm - dominosteen: 13 x 6,5 cm
Materiaal: karton
Aantal spelers: van 2 tot 4
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Martine D.
  •  de 28/01/2022
Leuke , stevige, dubbelzijdige kartonnen domino kaarten ! kleinkinderen zijn er blij mee!
  • Door Anonymous A.
  •  de 14/06/2021
Gewoon goed
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories