Vloerpuzzel - Cementmixer - 24 st

Dubbelzijdige puzzel Cementmixer - 24 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER179

Groot plezier als je deze mooi vloerpuzzel bovenhaalt! Hij is lekker kleurrijk en zit verpakt in een doos in de vorm van het voertuig op de puzzel.

Dankzij de grote stukjes gemaakt uit gerecycleerd karton kan je kleintje zelf 2(!) puzzels maken: de ene zijde is een leuke cementwagen, de andere zijde al het materiaal en de uitrusting van dit bouwvoertuig.

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3841402

TypeVloerpuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
Thema's en onderwerpenBeroepen

Twee zijden... dat is leuker dan één! Deze heerlijke vloerpuzzel Cementmixer bestaat uit 24 stukjes en komt in een fijne, stevige doos in de vorm van een ... cementmixer ;-) Perfect op kindermaat en lekker compact maar het leukste van al: deze bonte puzzel is dubbelzijdig, aan de ene kant maak je het voertuig, aan de andere kant de inhoud van het voertuig. Voor dubbel zoveel puzzelpret!

Aantal stukjes: 24

Afmetingen puzzel: 33 x 24 cm - doos: 15 x 15 x 5 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.