Dubbelzijdige puzzel Foodtruck - 24 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER180

Groot plezier als je deze mooi vloerpuzzel bovenhaalt! Hij is lekker kleurrijk en zit verpakt in een doos in de vorm van het voertuig op de puzzel.

Dankzij de grote stukjes gemaakt uit gerecycleerd karton kan je kleintje zelf 2(!) puzzels maken: de ene zijde is een leuke foodtruck, de andere zijde al het materiaal en de uitrusting van dit eetstandje op wielen.

11,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3841403

TypeVloerpuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
Thema's en onderwerpenBeroepen

Twee zijden... dat is leuker dan één! Deze heerlijke vloerpuzzel Foodtruck bestaat uit 24 stukjes en komt in een fijne, stevige doos in de vorm van een ... food truck ;-) Perfect op kindermaat en lekker compact maar het leukste van al: deze bonte puzzel is dubbelzijdig, aan de ene kant maak je het voertuig, aan de andere kant de inhoud van het voertuig. Voor dubbel zoveel puzzelpret!

Aantal stukjes: 24

Afmetingen puzzel: 33 x 24 cm - doos: 15 x 15 x 5 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!