Duurzame medium rugzak - Croco

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG082

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (82)

Een rugzak is als een paar schoenen; voor elke gelegenheid zoek je net een andere. Met dit stoer exemplaar verzet je kind vast en zeker bergen. Neem je hem elke dag mee naar school, je geeft hem zelf vast en zeker een dikke 10 op 10.

Dankzij het stevig gerecycleerd materiaal kan hij tegen een stootje en gaat hij lekker lang mee.

37,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ENGEL 11.247

CollectieCroco
TypeRugzakken
KleurBlauw

Je ziet er niks van, maar hoe leuk is het om te weten dat de buitenkant van deze unieke medium ENGEL. rugzak krokodil is gemaakt van gerecycleerde PET-flessen? Heerlijk mooi en volledig milieuvriendelijk. De binnenkant is gevoerd met polyester. Zowel het binnenvak als het voorvak zijn afsluitbaar met een rits. De tas kan op de rug gedragen worden maar heeft ook een stevig dubbel handvat. Aan de binnenzijde is een naamlabel gestikt met de tekst: travel with me around the world.

Er is ook een kleine rugzak met deze print beschikbaar.

Afmeting: 23 x 10 x 31 cm

Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester

Adviesleeftijd: 4 - 8 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1031230.32
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories