Duurzame pennenzak Palmbomen

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS097

Hou al je schrijfgerief makkelijk samen in deze super stijlvolle pennenzak van het Nederlandse merk Petit Monkey.

Naast handig en zomers van print is dit pennenetui ook heerlijk duurzaam omdat hij gemaakt is uit gerecycleerd materiaal van oude plastiek flessen. Hoe cool is dat?

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PEN6

Pennenzak Palmbomen van Petit Monkey, dit is een handige en grote pennenzak om al je pennen, potloden en een schaar makkelijk in op te bergen. Ook supergeschikt modelletje voor middelbare scholieren. En waarom zou je het niet als toilettas gebruiken; vul het dan met je borstel, tandenborstel en tandpasta. Met een stevige ritssluiting en een handvat om deze prachtige etui te dragen. Palmboomprint van Lemonni.

Het is een kleine planeet dus recycle! Deze hippe rugzak ziet er niet alleen mooi uit, hij is het ook, want deze tas is gemaakt van rPet. Oude plastic flessen worden gerecycled, versnipperd en tot garen gesponnen om de stof te weven. De tas is afgewerkt met een melk-coating voor extra stevigheid en een streelzacht effect.

Materiaal: rPET
Afmetingen:
20 x 9 x 8 cm

Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) brengt opnieuw een stijlvolle collectie rugzakjes en pennenzakken in grafische prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. - van Petit Monkey word je altijd blij!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20980.061
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!