Duurzame set van 2 siliconen rietjes - 24 cm

Staat: Nieuw product

Rice

RI239

Ga je voor de haai of de kat? Deze set duurzame kinderrietjes zijn lekker lang en ideaal om je drankje op te slurpen. Bovendien mag je ze gewoon na gebruik in de afwasmachine wassen en opnieuw gebruiken. Lekker handig!

10,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STRAW-2ZLANI

SamenstellingenSiliconen
TypeRietjes
KleurMeerkleurig

Set van 2 herbruikbare rietjes van RICE. Ideaal voor heel de familie om te gebruiken, keer op keer, op keer. Ben je klaar met drinken dan kan je de silicone rietjes gewoon in de afwasmachine steken en nadien opnieuw gebruiken. Niet alleen goed voor het milieu maar ook erg fijn om elk drinkmoment kleur te geven.

Bij het Scandinavische merk RICE ligt de focus al langer op duurzaamheid en voedselveiligheid, deze herbruikbare rietjes passen dan ook perfect in deze missie.

Afmetingen: 24 cm lang
Materiaal: siliconen, 100% voedselveilig

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
29160.02
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!