housse pour tablette 'Eléphant'

Duurzame tablethoes - Olifant

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ29196

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (83)

Leuke tablethoes van ENGEL. in funky 'olifant'-design.
Een vrolijk begin, is het halve werk. Bij het zien van deze vrolijke print, krijg je...

17,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.63

CollectieElephant
TypeHoezen tablet en laptop
KleurRood

Leuke tablethoes van ENGEL. in funky 'olifant'-design.
Een vrolijk begin, is het halve werk. Bij het zien van deze vrolijke print, krijg je bijna zin om een uurtje eerder te beginnen.

De waterafstotende hoes is gemaakt van recyclede limonadeflessen. Dat zie je niet, maar is wel leuk om te weten én milieuvriendelijk. Aan de binnenzijde vind je een extra vak over de hele breedte. De tas beschermt je laptop door de dikke voering en is voorzien van een stevige rits.

Formaat hoes: 25 x 19 x 1.5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
352520.35
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories