Educatief magneti'book - Alfabet Frans

Staat: Nieuw product

Janod

JS397

Schrijven met magneetjes, het kan met deze Magnetti'book van Janod. Het Franse aflabet heeft geen geheimen meer voor je als je dit spel regelmatig speelt.

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02711

SamenstellingenKarton
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken
Korting- 40 %

Educatief magnetisch spel van Janod uit stevig karton met het Frans alfabet. Eens het 'boek' wordt geopend kan je aan de slag gaan met de 26 geïllustreerde magneten en 105 magnetische letters. Het doel van het spel is om de woorden die worden afgebeeld correct te 'schrijven' met de lettermagneetjes.

Leeftijd: 3 - 8 jaar
Aantal stukjes: 142 stukjes
Materiaal: karton
Afmetingen doos: 19 x 4 x 26 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.67
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.