Educatieve kalender (FR) - Au fil du Temps

Houten kinderkalender met de seizoenen, vanaf 3 jaar

Staat: Nieuw product

Janod

JS278

Welk seizoen zijn we? Welke dag? Hoe laat is het en wat voor weer is het buiten? Je kan het allemaal aanduiden met deze leuke, leerzame en kleurrijke kinderkalender van Janod.

Makkelijk op te hangen en ideaal om je mini zijn weg door de tijd te helpen vinden. Door zelf aan de knoppen te draaien en de schuifregelaars te bedienen, leert je kapoen op eigen tempo over de begrippen van tijd.

36,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J09617

SamenstellingenHout
TypeKalenders
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

Franstalige houten kalender Au fil du Temps uit de collectie van JANOD is leerrijk en wondermooi. Alle noodzakelijke functies zijn aanwezig om de dagen van de week, data, seizoenen, tijd en weer te leren. Makkelijk aan de muur te hangen, ook fijn voor in de klas.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: hout
Afmetingen: 37,5 x 2,7 x 41,7 cm
Taal: Frans

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.