Elegante feesthoeden - Magical Princess

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR365

Alles voor een prinsessen feestje (40)

Prinsessen staan op de eerste rij als het feest begint! Deze elegante feesthoedjes mogen dan ook niet ontbreken op je prinsen en prinsessenfeest.

Ze zijn heerlijk mooi en afgewerkt met regenboogkleurige glitter, neon linten en een handige zilveren elastiek die deze prinsessenhoed mooi op je hoofd laat staan tijdens het dansen.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 189061

CollectieMagical Princess
TypeFeesthoedjes
KleurRoze

Deze geweldige feesthoedjes maken je magisch prinsessenfeest compleet! Ieder hoedje is afgewerkt met holografische glitters en versierd met neonkleurige lintjes. Elke set bevat 8 feesthoedjes met schulprandje en elastiek.

Wil je graag een prinsessenfeestje geven? Kijk dan zeker ook naar de bekers, bordjes, slingers, tafeldeco en andere items van Meri Meri in hetzelfde sprookjesachtig thema in onze collectie.

Afmetingen hoedje: 8,3 x 14 x 8,3 cm - verpakking: 8,9 x 24,8 x 8,9 cm

Materiaal: karton, linten, elastiek

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De Magical Princess collectie maakt je prinsessenfeest écht af en zit boordevol sprookjesachtige feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een prinsessen feestje
Inspiratie en stories