Enige notitieboekjes - Marie

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ754

Djeco Petits Cadeaux (21)

Delicate en kleurrijke prenten op de cover, binnenin steeds 40 blanke pagina's om vol te schrijven of tekenen. Deze set notitieboekjes is fijn om op je bureau te hebben en elke dag boven te halen of om mee naar school te nemen.

De A5 schriftjes zijn makkelijk aan te vullen met de rest van de Lovely Papers collectie.

3,30 €

2,64 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03590

CollectieLovely paper
TypePapierwaren
Leeftijdvanaf 6 jaar

Leuke A5 notebooks Marie uit de Lovely Papers collectie van Djeco. In deze set zit: 1 notitieboekje met lijntje en eentje met blanke pagina's om bijvoorbeeld in te tekenen of los in te schrijven. De schriftjes zijn afgewerkt met details in metallic folie.

Makkelijk te combineren met de andere papierwaren uit deze Lovely Papers collectie.

Ontwerper: Marie Desbons
Afmetingen: 10,5 x 15 x 0,5 cm
Aantal pagina's: 40
Gewicht papier: 120 gram
Materiaal: papier met FSC label en metaal

_

Mooie illustraties zijn al jarenlang de sterkte van DJECO, de Lovely Papers collectie is een logisch gevolg. Een collectie vol verfijnde papierwaren en leuke hebbedingen, van notitieboekjes om grootste geheimen in te schrijven tot schrijfwaren, pennen, pennenzakken, juwelen en ... Laat jezelf meenemen in een fantasierijke wereld vol magie met deze fijne collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 17/07/2020
leuk als reserve kadootje
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco Petits Cadeaux
Inspiratie en stories