NULL

enorm leuk doeboek Slaapklets! deel 2

Staat: Nieuw product

Gezinnig

KZ21794

Slaapklets! deel 2 is een dag- en nachtboek voor kleine en grote mensen. Het boek is het vervolg van de succesvolle ...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Slaapklets! deel 2 is een dag- en nachtboek voor kleine en grote mensen. Het boek is het vervolg van de succesvolle Slaapklets! deel 1 en zit boordevol vragen en opdrachtjes. Vul voor het slapengaan een pagina in. Schrijf, kies, kruis aan, teken, ontspan, lach, lees. En klets!

Lekker slapen is belangrijk en voor kinderen is het prettig om de dag rustig af te bouwen met een vast ritueel. Ook voor volwassenen is het goed om de dag te verwerken voor het slapen gaan. Slaapklets! deel 2 is een praktisch en leuk hulpmiddel om dat te doen.
Het boek laat je kletsen over vandaag, vooruitkijken naar morgen, ontspannen en lekker slapen. Bovenaan elke pagina staan vaste onderdelen zoals Hoeveel sterren geef je de dag?, Geef jezelf een complimentje of een tip. en Hoe actief was jij vandaag? Onderaan elke pagina staat een verrassende opdracht. Zo creëer je een knus moment tussen ouder en kind om de dag te laten bezinken.

De vormgeving is fris en vrolijk, zoals je van de Kletsboeken gewend bent! Slaapklets! deel 2 is geschreven door Michal Janssen, freelance educatief schrijfster. Het grafisch ontwerp is van de hand van Patricia Ruis.

Geschikt voor kids vanaf 6 jaar.
Afmetingen: 15,5 x 21,5 cm
Aantal pagina's: 112
ISBN: 9789081989398


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.521.500.35
Gezinnig - De initiatiefnemers van gezinnig zijn Wendy Houben en Rianne van Essen. De een studeerde bedrijfseconomie, de ander communicatie. Allebei moeder van twee kleine kinderen. Na diverse banen lonkte het zelfstandig ondernemerschap met als belangrijkste drijfveer medemoeders te motiveren om van de baan als ceo van de thuisBV een hele fijne te maken! Gezinnig biedt een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Ze hebben nagedacht over hoe je de dagelijkse dingen sneller of leuker kunt uitvoeren. Waarmee ben je als ouder daadwerkelijk geholpen in de drukke (duo)baan van je gezin?