Enzo klamboe - Midnight navy

Nachtblauwe en stijlvolle bedhemel uit biologisch katoen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6439

Slaap zacht met Liewood (178)

Hang hem boven het babybedje in de kinderkamer of maak een gezellig hoekje om je in te verstoppen in de speelkamer. Jij kiest.

Maar wij weten dat de nachtblauwe Enzo bedhemel altijd voor de nodig portie stijl zorgt in jouw modern interieur.

109,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12380 0089

CollectieEnzo
TypeKlamboes
PrintsMidnight navy
KleurBlauw

Unieke klamboe Enzo Midnight Navy uit biologisch katoen. Ideaal om onder te slapen of in te spelen/rusten/verstoppen, voorzien van een handige lus om aan de plafond vast te maken. De musthave bedhemel is ook verkrijgbaar in andere trendkleuren.

Materiaal: 100% bio-katoen
Afmetingen: 50 x 200 cm
Wasvoorschriften: verwijder de metalen hoepel en was enkel de stof • Handwas met koud water • Niet geschikt voor de droogkast • Niet bleken • Strijken op lage warmte • Niet stomen • Wassen met vergelijkbare kleuren • Maximale 5% krimpen

Waarschuwing: niet geschikt voor kleine kinderen, dit product is een decoratief item, geen speelgoed.

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scanidavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Slaap zacht met Liewood
Inspiratie en stories