Ergonomische roze rugzak - Boshuis

Duurzame schooltas gemaakt uit gerecycleerde plastic flessen

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL217

Lilliputiens tassen: Off we go! (11)

Een boekentas van eigen bodem voor kleuters die meteen tot de verbeelding spreekt!

Deze duurzame en ergonomische rugzak ik gemaakt van waterproof materiaal afkomstig van gerecycleerde plastic flessen. De details maken het plaatje meer dan compleet.

42,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 84447

SamenstellingenrPET
TypeRugzakken
KleurRoze
Karakter LilliputiensAlice de vos
STOP/FINISTOP

Ergonomische roze rugzak Boshuisje uit de collectie van Lilliputiens, gemaakt uit waterbestendige materialen, met verstelbare schouderbanden en een handig borstriempje, onder het dak van het huisje vind je een naamlabel. Wanneer je de deur van het boshuisje opent, word je ontvangen door schattige bosdieren. Deze rugzak is niet alleen praktisch voor de kleine eigenaar en maakt van elke uitstap een feest.

Fijn detail: plaats een foto van je mini in het daartoe voorziene vakje en zo word hij of zij ook een bewoner.

Materiaal: 24 x 12 x 28 cm
Leeftijd: vanaf 2,5 jaar
Afmetingen: gerecycleerd PET - stevig en waterproof
Onderhoud: wassen op max 30°C - delicaat programma

_

Net dat ietsje anders, net dat ietsje meer. In de tassencollectie van Lilliputiens OFF WE GO zitten boekentassen, trolleys, rugzakken en pennenzakken... alles wat kinderen nodig hebben voor een dagje school, in hun vrije tijd of op vakantie. Vrolijke karakters nemen je mini meteen op sleeptouw en zijn de perfect compagnon voor al je avonturen. En ouders zijn meteen weg dankzij de waterproof materialen, ergonomische draagriemen, fijne details en handige naamlabels.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens tassen: Off we go!
Inspiratie en stories