Extra groot knuffelkonijn - Snuggle Bunny XL

Staat: Nieuw product

Mies & co

KZP391

Monochrome kinderkamer inspiratie (220)

Heerlijk zo’n grote vriend voor je kleintje! Lekker knuffelen maar ook zeer geschikt voor kleine dutjes.

De snuggle bunny van het Nederlandse Mies & co is er nu ook in een XL versie. Deze kan gebruikt worden als grote knuffel om op te liggen voor tummy time of lekker te gebruiken als kussen in de zetel. Ken jij een XL konijnenfan?

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MC-MCA16255

TypeKnuffels
KleurWit

Groot knuffelkonijn Snuggle Bunny XL van Mies & Co is gemaakt om mee te knuffelen, je tegen te nestelen of samen een dutje te doen. Zelfs handig als borstvoedingskussen. Een prima en origineel kraamgeschenk dat lang gebruikt zal worden.

Afmetingen: 75 cm hoog
Materiaal: deze knuffel is gemaakt van zachte teddy van polyester.
Wasadvies: mag gewassen worden op het handwas programma van de wasmachine op een lage stand. De bunny mag niet in de droger, laat hem maar gewoon aan de lucht drogen. Dat vindt hij het fijnst.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
223060.08
  • Door Freya C.
  •  de 09/02/2021
Lekker zacht en goed van grootte
Mies & co brengt ons hoogwaardige en stijlbewuste baby musthaves die perfect in een hedendaags hip interieur passen en tegelijk zorgen voor een aangename, fijne en mooie omgeving om je kleintje in te laten slapen, spelen, de wereld ontdekken. Voor hen is het belangrijk dat je als mama niet in stijl moet inboeten nu je moeder bent maar ook dat je kindje zich zo goed mogelijk voelt. Dit wondermooie Nederlands merk gelooft steevast dat als mama zich goed voelt, je baby dat ook voelt. De prints zijn echt uniek - van speelse dots tot magische kolibries - de details maken het écht af.      Ze hebben alles om het wiegje, bedje, box, ... kortom de slaapplek van je pasgeboren baby zacht en comfortabel te maken. Hun knuffels zijn streelzacht en ook functioneel want ze doen tegelijk dienst als tutdoek. De voetenzakken kan je zowel in de wieg als in de autostoel gebruiken en de tetra-doeken zijn zo zacht dat ze dienst doen als dekentje, handdoek én lakentje in de zomer. Kortom deze collectie stijlvolle en hoogwaardige lifestyle textielproducten zijn een musthave voor elke mama (in spe). De luierclutch is bijvoorbeeld een echt uniek stuk dat een prachtig kraamgeschenk maakt. De collectie bestaat uit diverse prints, zachte kleuren, hemelse stukjes en de producten zijn perfect op elkaar afgestemd. Ga zelf aan de slag en combineer dezelfde stofjes of doe lekker eigenwijs en creeër een unieke omgeving door verschillende prints met elkaar te combineren. Leuk weetje: praktisch heel de Mies & co collectie is gemaakt in Europa, zo houden ze controle over de kwaliteit en zijn ze zeker dat alles uit een eerlijke omgeving komt. Ze gebruiken ook de restje stof om hippe baby haarbanden te maken die de look van jouw hartendief echt af maken.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories