Fameus verschoningsmatje - Grey wave

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM065

Trek er samen op uit, met dit prachtig verschoningsmatje heb je altijd een zacht en proper plekje in de buurt om een luier te verwisselen of je kleintje even neer te leggen zonder zorgen.

Binnenin zit een zakje voor een pamper of tetradoekje makkelijk in te steken. Het matje is bovendien licht gewatteerd voor extra comfort en afgewerkt met een golvend patroon.

37,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301.P02

CollectieGrey Wave
TypeLuiertasaccessoires
KleurGrijs

Gewatteerd verschoningsmatje Grey Wave, een prachtig, functioneel ontwerp van Cam Cam Copenhagen. Makkelijk in gebruik, compact om mee te nemen in je handtas of een verzorgingstas. Je kan het matje makkelijk met 1 hand vouwen, er zit ook een klein extra zakje in waar je kleine spulletjes in kwijt kan. Ook verkrijgbaar in andere signature Cam Cam prints en kleuren.

Afmetingen: opgevouwen 19 x 23 x 5,5 cm - open 70 x 44 cm

Materiaal: de buitenkant is 100% organisch katoen - de vulling is 100% Oeko-tex standaard polyester - met OCS label

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en maakt erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. Ze zweren bij ecologische stoffen en materialen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.040.20.15
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.