Fameus verschoningsmatje - Grey wave

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM065

Trek er samen op uit, met dit prachtig verschoningsmatje heb je altijd een zacht en proper plekje in de buurt om een luier te verwisselen of je kleintje even neer te leggen zonder zorgen.

Binnenin zit een zakje voor een pamper of tetradoekje makkelijk in te steken. Het matje is bovendien licht gewatteerd voor extra comfort en afgewerkt met een golvend patroon.

47,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301-P02-000-WW

CollectieGrey Wave
TypeLuiertasaccessoires
KleurGrijs
STOP/FINISTOP

Gewatteerd verschoningsmatje Grey Wave, een prachtig, functioneel ontwerp van Cam Cam Copenhagen. Makkelijk in gebruik, compact om mee te nemen in je handtas of een verzorgingstas. Je kan het matje makkelijk met 1 hand vouwen, er zit ook een klein extra zakje in waar je kleine spulletjes in kwijt kan. Ook verkrijgbaar in andere signature Cam Cam prints en kleuren.

Afmetingen: opgevouwen 19 x 23 x 5,5 cm - open 70 x 44 cm

Materiaal: de buitenkant is 100% organisch katoen - de vulling is 100% Oeko-tex standaard polyester - met OCS label

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en maakt erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. Ze zweren bij ecologische stoffen en materialen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.040.20.15
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrijf voor kinderen op te richten. Wondermooie en duurzame kindercollecties Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertificeerde fabrieken die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nultolerantie voeren voor kinderarbeid. Cam Cam Dandelion In deze Dandelion collectie van Cam Cam is elk product afgewerkt met een prachtige print van magische blaasbloemen. De Dandelion-prints komen in gebroken wit en zachtroze. Een dromerige print voor een schattig knuffeltje, prachtig beddengoed of handig tasje. Mix en match al deze leuke spulletjes voor een wondermooi geheel. Cam Cam Ocean Laat je meevoeren door de golven met deze Ocean collectie van Cam Cam. In deze collectie vind je onder meer muziekspeeltjes, mobielen en kussens in de vorm van een zeester, zeewier of schelp. Maak van de kinderkamer een ware oase van zon, zee en strand. Cam Cam Pressed Leaves Voor natuurliefhebbers zijn de producten uit de Pressed Leaves collectie een echte musthave. Deze collectie bevat babyspulletjes met een fleurige print voor een stijlvolle babykamer. Van beddengoed voor de ledikant tot een heerlijk zacht babydeken, tot een speelmatras en zelfs behang. Droom heerlijk weg met deze natuurlijke Cam Cam Collectie. Cam Cam Inventions De Inventions Collectie  is een topcollectie voor de mini ontdekkers. Van de stoomtrein en de luchtballon tot de Eiffeltoren en de London Eye. Allemaal staan ze afgebeeld op fijne kinderspulletjes van de Inventions Collection. Klaar om ze te gaan ontdekken? Cam Cam Fiori De wondermooie Fiori collectie brengt elke kinderkamer in een dromerige sfeer. De blauw-op-witte bloemen vormen een prachtige print op elk tasje, matje of bedje. Perfect om je babykamer extra gezellig te maken.