Fancy etui Zipper - Dark Blue

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG062

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (78)

Van schrijfgerief tot je eigen make-up, het past allemaal in geweldige pennenzak van ENGEL. Verkrijgbaar in een hele reeks flashy kleurtjes waar je instant vrolijk van wordt.

Ga je voor deze donker blauwe of wordt het groen, geel, rood of ...?

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.213

CollectieZipper
TypeEtuis
KleurBlauw

Wauw, deze Zipper Dark blue pennenzak van Engel. heeft meer dan genoeg plek voor je pennen en potloden. Je geo-driehoek en een passerdoos kunnen er ook perfect bij. Maar we zien moeders er ook hun make up spulletjes in opbergen, daar is ie hip genoeg voor.

Je ziet er niets van maar de ZIPPER is gemaakt van recycleerde limonadeflessen. Zo milieuvriendelijk. Door de matte buitenzijde heeft de etui een chique robuuste uitstraling.

Afmeting: 21 x 8 x 8 cm

Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
88210.1
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories