Fancy grote pennenmap Spooky - perzik

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG039

Spooky Collectie van Lässig (14)

Met deze pennenzak vol kwaliteitsvolle Staedtler potloden kan je kleine student meteen aan de slag.

Ideaal om in de Spooky rugzak te steken, elke dag mee naar school te nemen of thuis op je bureau te gebruiken en prachtige kunstwerkjes te maken voor mama en papa.

31,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1205004826

CollectieSpooky
TypePennenzakken
KleurRoze

Heerlijk grote pennenzak Spooky voor al je schrijfgerief en tekenmateriaal van Lässig. Deze coole pennenmap is gevuld met kleurrijke Staedtler potloden. Extra leuk in combinatie met een bijpassende rugzak met dezelfde kleur en print. Ook verkrijgbaar in het zwart.

Gewicht: 130 gram
Materiaal: 100% polyester - waterafstotend
Afmetingen: 14 x 4 x 20 cm

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.040.20.140.31
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Spooky Collectie van Lässig
Inspiratie en stories