Fantasierijke tipi speeltent - Les Popipop*

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ23217

Moulin Roty - Les Popipop collectie (12)

Niets is leuker dan een eigen stekje te hebben waar je onbezonnen kan spelen en fantaseren. De Les Popipop tipi verwelkomt jouw ukie...

195,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLes Popipop
TypeTipi's/Speelhuisjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Niets is leuker dan een eigen stekje te hebben waar je onbezonnen kan spelen en fantaseren. De Les Popipop tipi verwelkomt jouw ukie graag! De ontzettend leuke speeltent staat in een mum van tijd recht en is afgewerkt met kleurrijke vlaggetjes, een raampje, een zon en een maan.
Tip: binnenin kan je het lekker knus maken met de Les Popipop popjes en Les Popipop kussens! Zo wandelen kids de te gekke wereld van de grappige Popipop-bende binnen! Vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1216124.14
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Moulin Roty - Les Popipop collectie
Inspiratie en stories