tente de jeu tipi 'Les Popipop'

Fantasierijke tipi speeltent - Les Popipop*

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ23217

Moulin Roty - Les Popipop collectie (15)

Niets is leuker dan een eigen stekje te hebben waar je onbezonnen kan spelen en fantaseren. De Les Popipop tipi verwelkomt jouw ukie...

195,95 €

137,17 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLes Popipop

Niets is leuker dan een eigen stekje te hebben waar je onbezonnen kan spelen en fantaseren. De Les Popipop tipi verwelkomt jouw ukie graag! De ontzettend leuke speeltent staat in een mum van tijd recht en is afgewerkt met kleurrijke vlaggetjes, een raampje, een zon en een maan.
Tip: binnenin kan je het lekker knus maken met de Les Popipop popjes en Les Popipop kussens! Zo wandelen kids de te gekke wereld van de grappige Popipop-bende binnen! Vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1216124.14
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Moulin Roty - Les Popipop collectie
Inspiratie en stories