set 'marelle' Jolibois

Fantastische hinkelbaan set

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ17827

Het ooit razend populaire hinkelspel is terug van weggeweest. Met deze leuke uitgebreide set teken je in een vingerknip een heuse hinkelbaan....

6,05 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ02030

CollectieGames
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 jaar
Het ooit razend populaire hinkelspel is terug van weggeweest. Met deze leuke uitgebreide set teken je in een vingerknip een heuse hinkelbaan. Beloofd, de kids hebben minstens evenveel plezier om ermee te spelen als het te ontwerpen. In de doos zit al het nodige materiaal om een mooie hinkelbaan te tekenen en komt met een speelschijf in de vorm van een lieveheersbeestje. Inhoud: drie grote krijtjes met 1 houdertje, speelschijfje, stencils om de hinkelbaan te versieren en een zak om alles in te stoppen. Voor kleine hinkelaars van 6 tot 10 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.51430.162
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!