Fascinerend spel - Mijn eerste spellen: Op het potje

Staat: Nieuw product

Haba

Mijn eerste spellen van HABA (26)

Wil je je kleintje graag al spelend helpen bij de potjestraining? Dan is dit spel Op het potje écht iets voor jullie!

Het groot 3D-speeldecor heeft een fascinerend effect op kindjes - inclusief leuk speelgoedpotje - en op het einde worden alle spelers samen echte potjeskampioenen.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305487

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Op het potje is een leerrijk gezelschapspel voor de allerkleinsten uit de Haba Mijn eerste Spellen-reeks. Met geraffineerd tweezijdig speelbord, je kan kiezen tussen Pia het meisje of Paul de jongens.

De spelers helpen Pia of Paul om snel op het potje te raken. De dobbelsteen beslist: ofwel komt het potje dichterbij, ofwel moeten ze nog wat drinken. Maar een ongelukje kan ook snel gebeuren.
 
1 speeldecor (4-delig inzetkruis, dubbelzijdig bovenlichaam-speelbord, onderlichaam-speelbord, badkamervloer-speelbord), 3 drankenplaatjes, 1 vloerwisserplaatje, 1 dobbelsteen, 1 plaspotje, 1 spelhandleiding
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Aantal spelers: 1-4
Spelduur: 5 minuutjes
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Mijn eerste spellen van HABA
Inspiratie en stories