Faye gequilte mand - Vehicles & dove blue mix

Knap opbergmandje met lusje en voertuigenprint

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4572

Bye bye chaos, hallo Liewood opbergers (98)

Kleiner speelgoed, knuffeltjes, verzorgingsspulletjes, knutselgerief of andere mini schatten krijgen hun eigen plekje in dit zacht gewatteerd mandje met coole voertuigen-print.

Voorzien van een handige lus zodat je het mandje op kan hangen aan een kapstok of op de juiste plek boven je verzorgingstafel.

32,00 €

22,40 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14473-9873-ONE SIZE-CU

CollectieFaye
TypeOpbergmanden
PrintsVehicles & dove blue mix
KleurLichtblauw
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Gewatteerd Faye mandje Vehicles & Dove Blue Mix van Liewood is een kleine maar welgekomen opbergoplossing met schattige print van auto's, vrachtwagens, bussen, tractors en helicopters ... in zachte knappe kleuren.

Deze kleine stoffen opberger is ook verkrijgbaar in 2 andere formaten: Large (Lia) en Medium (Ally).

Materiaal: 100% bio-katoen - vulling 100% polyester
Afmetingen: 14,5 x 18 cm
_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Bye bye chaos, hallo Liewood opbergers
Inspiratie en stories