Feestelijke cake toppers Ballonnen

Staat: Nieuw product

Rice

RI115

Of je nu een pannenkoekentaart, simpele cake of grote verjaardagstaart maakt, elke creatie wordt leuker met deze super caketopper in de vorm van kleine, papieren ballonnetjes die boven je taart zweven.

Een echte musthave voor je volgende feestje!

4,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BADEC-BALL

SamenstellingenPapier
TypeTaart - en caketoppers
KleurMeerkleurig

Feestelijke cake toppers ballonnen van Rice. De 2 stokjes zet je makkelijk op je bakcreaties en ertussen hangt een leuke ballonnenslinger in pasteltinten. Zo maak je het echt af!

Afmetingen: 10 x 28 cm

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1028100.1
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!