Feestelijke postkaart - Party krokodil

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS104

Waar is dat feestje? Met dit mooi kaartje komen je verjaardagswensen zeker over!

Dit groen feestbeest vrolijkt dit leuk Petit Monkey postkaartje meteen op en maakt het ideaal om te versturen of af te geven naar jouw favoriet feestvarken.

1,29 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PC51

Feestelijke off set geprinte postkaart 'Party Crocodile' van de hand van Rebecca Jones, voor het Nederlandse merk Petit Monkey. Ze brengen een prachtige collectie van speelgoed en toffe kinderkamer accessoires, kinderservies, brooddozen, posters, en zoveel meer. Altijd afgewerkt met de meest guitige illustraties die de verbeelding prikkelen.

Deze postkaart is geprint op stevig FSC mixed matt papier van 400 gram

Afmetingen: postkaart formaat - 14,8 x 10,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
111150.01
  • Door Heidi G.
  •  de 26/07/2019
Hoekjes kaartjes licht geplooid toegekomen
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 26/06/2019

Beste Heidi, Hartelijk bedankt voor uw berichtje en jammer te horen dat er iets mis is verlopen bij de levering van uw bestelling. Ik contacteer u onmiddelijk per email. Met vriendelijke groetjes en fijne avond verder. Cathrine

Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!