Feestelijke set aperitiefprikkers - Celebrate

Staat: Nieuw product

Rice

RI159

Let's summer met RICE (68)

Van ontbijt tot feestbuffet... maakt het extra feestelijk met deze houten feestprikkers met schattige Celebrate print. Ze zorgen sowieso voor een goede vibe op jouw feestje.

Prik ze op olijven, een schaal gesneden fruit of een mandje vol broodjes.

4,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PASTI-CEL

SamenstellingenHout
TypeCocktailprikkers
KleurMeerkleurig

Set van 24 feestelijke aperitiefprikkers Celebrate uit de feestcollectie van het Deense Rice. De prikkers zijn gemaakt uit hout en papier en voorzien van 6 verschillende designs: een pakje, croissant, ijsje, feesthoedje, kersen en kopje - afgewerkt met details in goudfolie voor een extra feestelijke look.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19200.111
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories