Feestelijke taartkaarsjes - Princess 4ever

Staat: Nieuw product

Rice

KZ23238

Alles voor een prinsessen feestje (46)

Is jouw kleine prinses jarig en heb je een grote verjaardagstaart besteld? Dan kunnen de Princess 4ever kaarsjes niet ontbreken! De...

4,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

SamenstellingenWax
TypeKaarsjes
KleurMeerkleurig
Is jouw kleine prinses jarig en heb je een grote verjaardagstaart besteld? Dan kunnen de Princess 4ever kaarsjes niet ontbreken! De letters zijn in frisse kleurtjes en zitten op een prikker die je makkelijk in een taart of cake zet. Klaar om de kaarsen uit te blazen en een wens te doen? Hoogte: 7 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0700.13
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Alles voor een prinsessen feestje
Inspiratie en stories