Felicity jurk met vleugels

Stralende elfenjurk met bloemetjes en glitters

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (115)

Deze wondermooie jurk in verschillende kleurtjes van Souza maakt van je kleintje een echt elfje. Het fijne jurkje is gemaakt uit kwaliteitsvolle materialen, met fijn afgewerkte details.

Om het plaatje compleet te maken komt dit jurkje met een set magische vleugeltjes.

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100875

PersonageFee/Elf
TypeVerkleedjurken
KleurMeerkleurig

Felicity jurk met vleugels van Souza for kids is een knap elfenjurkje dat is afgewerkt met pailletten, bloemetjes en kleurrijk tule. Ook de vleugeltjes zijn afgewerkt met een glinsterend randje, zo kan je mini echt shinen in dit fijne kostuum.

Dit pareltje komt in 3 maten:

  • 3-4 jaar (lengte rok 48 cm)
  • 5-7 jaar (lengte rok 68 cm)
  • 8-10 jaar (lengte rok 68 cm)

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
455350.32
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories