Fietsbel - Orange Wild Dog

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

HEB341

De toffe Wishbone Bell is ontworpen voor alle fietsen en alle leeftijden. Een hip accessoire voor elke dierenvriend die houdt van fietsen.

Monteer de fietsbel met de sterke, flexibele rubberen band in twee maten, ze past op elke fiets of Wishbone-product. Een simpele beweging met je duim maakt duidelijk dat je eraan komt.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3603

TypeFietsbellen
KleurOranje
Leeftijdvanaf 1 jaar
FietsenAccessoires

Orange Wild Dog fietsbel van Wishbone Bike. De Wishbone bel is beschikbaar in zeven fantastische kleuren en zeven bedreigde diersoorten, geïllustreerd door Kiwi-kunstenaar Beck Wheeler. Compatibel met alle Wishbone bikes maar ook andere fietsen.

Deze oranje bel komt in een mooie geschenkdoos en leuke infokaart over de bedreigde diersoort. Voor elke Wishbone Bell Endangered Species Edition die wordt gekocht, doneert Wishbone 55 cent aan het dringende werk van WWF Nieuw-Zeeland.

Wishbone Bell is verkrijgbaar in messing voor een buitengewoon heldere klank. 

Super makkelijk te monteren, check de video:

_

WISHBONE BIKE staat voor plezier, creativiteit en duurzame designs. Ze maken speelgoed voor kinderen van 1 tot ongeveer 5 jaar dat meegroeit met je kinderen en lang meegaat. Speelgoed dat tegen een stootje kan en tegelijk je kind stimuleert om op pad te gaan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag.Moderne twist op de klassieke kinderfietsWishbone is een merk voor de actieve gezinnen , designliefhebbers en bewuste consumenten . Ze creëren een nieuwe generatie kinderfietsen gemaakt met duurzame materialen en met oog voor design, mens en natuur. Hun belangrijkste waarden tijdens het ontwerpen zijn personaliseerbaar, moduleerbaar, transformeerbaar,duurzaam, kwalitatieve materialen en minder afval.Meegroei fietsen voor kids van 1 tot 5 jaarVoor elke mini fietser heeft Wishbone de leukste fietsen in huis. Van houten flips en loopwagens voor de jongsten tot coole tweewielers voor de iets grotere kids. Stuk voor stuk gemaakt met stevige materialen én met een oog voor detail. Pimp elke fiets met de bijhorende kleurrijke zadels en stickers.