Fijn kleuterrugzakje - Happy Cactus

Staat: Nieuw product

SugarBooger

MCH024

Hij ziet er misschien stekelig uit maar deze boekentas is eigenlijk heel zoet.

Dankzij de leuke, opvallende cactusjes springt deze kleuterrugzak meteen in het oog. Aan de binnenkant vind je een handig naamlabel zodat je de naam van je kleine kapoen makkelijk in de boekentas kan zetten en het tasje niet verloren kan gaan.

29,95 €

20,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SBA1249

STOP/FINISTOP

Schattig kleuterrugzakje The Happy Cactus™ Kiddie Play Pack heeft een cactus print in retro kleurtjes en is een ontwerp van het Amerikaanse SugarBooger. Deze schooltas heeft het perfecte formaat voor de kleinste leerlingen, ook naar de opvang kan hij gemakkelijk mee. De rugzak is makkelijk te openen dankzij een handig sluitsysteem aan de grote flap, hij heeft aanpasbare schouderriempjes en een leuk naamlabel zodat je de tas kan personaliseren en iedereen weet van wie hij is.

Afmetingen: 20 x 28 x 10 cm

Materiaal: afwasbaar katoenen canvas aan de buitenzijde en duurzame, waterafstotende  nylon aan de binnenkant. Lood en BPA- vrij.

SugarBooger heeft een leuke vintage look, hun collectie worden gekenmerkt door de vrolijke en kleurrijke prints. Ze maken o.a. bestek, servies, boekentasjes, drinkflessen en brooddozen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2025100.27
SugarBooger - Dit Amerikaanse merk werd in 2003 ontwikkeld door de Californische Lisa Lowe. Als kind was ze al bezig met het maken van spullen, verpakking inclusief, die ze dan verkocht aan haar kleine broer. Na een design opleiding enkele jaren later, startte ze haar eigen bedrijf. SugarBooger maakt onder andere vrolijke kinderserviesjes in een hele resem leuke thema's. Lisa omschrijft het zelf als "Sweet with a dash of mischief, created for kids, parents and the people who love them."