Fijne indoor speeltent - mosterd

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM078

Ferm Living kIDs (82)

Met deze indoor speeltent houdt niets je nog tegen op erop los te kamperen in de speel- of woonkamer!

De coole tent van Ferm Living heeft een stijlvolle mosterd-kleur met fijne witte lijntjes, de raampjes zijn voorzien van een rolgordijntje dat je kan sluiten voor meer 'privacy' :-)

115,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9333

TypeTipi's/Speelhuisjes
KleurGeel

Indoor Speeltent Mosterd van Ferm Living creëert moeiteloos een cosy speelplekje om geborgen te spelen, lezen, rusten, ...  en is makkelijk op te vouwen en weg te bergen.

Materiaal: 100% katoen - houten frame

Wasadvies: proper maken met een natte doek

Afmetingen: 100 x 100 cm

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10100103
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories