opbergdoos rabbit

Fijne opbergdoos - Rabbit

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM044

Ferm Living kIDs (97)

Spulletjes bij elkaar houden, van speelgoed tot sokken, hoeft helemaal niet saai te zijn... kijk maar naar deze Rabbit Opergdoos, ze is lekker rond en heeft 2 guitige oortjes uit leer op het dekseltje.

Dit opruimkonijn staat altijd mooi in de speelhoek, woonkamer of kinderkamer en past trouw op al je favoriete speelgoed en kleine schatten tot je ze terug nodig hebt.

65,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3366

TypeOpbergers
KleurGrijs

Rabbit is een grijze, ronde opbergdoos met 2 schattige konijnenoren uit leder. Dit item is een ontwerp van Ferm Living, Trek aan de oortjes en de doos gaat open, welke schatten zal jij erin stoppen?

Afmetingen: 30 x 35 (hoogte met oortjes: 46 cm)
Materiaal: doos: stevig karton - oortjes: tuigleer
Wasadvies: niet wassen, proper maken met een vochtige doek

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.30.360.30.84
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories