Fijne set van 2 kleine snackdozen - Ocean

Staat: Nieuw product

SugarBooger

MCH038

Elk snackje, fruitje of koekje dat in deze SugarBooger doosjes bewaard wordt zal met eens zoveel smaak opgesmikkeld worden.

Want geef toe, het oog wil ook wat. En deze doosjes uit duurzaam tritan stellen niet teleur: licht van gewicht, ecologisch, praktisch. We like!

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SBA1057

De Ocean Good Lunch® Snack Container Set van SugarBooger staat vol diepzeedieren in een palet van verschillende blauwe en rode tinten. Eten blijft vers en smakelijk in deze doorzichtige, duurzame, lek-vrije dozen. Perfect van formaat en ideaal voor kleine en grotere hongertjes. Ze zijn licht, praktisch en stapelbaar, het materiaal is BPA-vrij, vlek- en geurvrij en dus volledig voedselveilig.

Ook geschikt voor in de microgolf (zonder deksel) of diepvriezer of om snackjes mee naar school of een picknick te nemen. Mag in de bovenste lade van de vaatwasser.

Afmetingen medium: ø 9,6 cm x 6,3 cm hoog - inhoud 250 cc + mini: ø 7,8 cm x 4,5 cm hoog - inhoud 120 cc

Materiaal: tritan and polypropyleen - vrij van lood, BPA, PVC en ftalaten

SugarBooger heeft een leuke vintage look, hun collectie worden gekenmerkt door de vrolijke en kleurrijke prints. Ze maken o.a. bestek, servies, boekentasjes, drinkflessen en brooddozen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
710100.09
SugarBooger - Dit Amerikaanse merk werd in 2003 ontwikkeld door de Californische Lisa Lowe. Als kind was ze al bezig met het maken van spullen, verpakking inclusief, die ze dan verkocht aan haar kleine broer. Na een design opleiding enkele jaren later, startte ze haar eigen bedrijf. SugarBooger maakt onder andere vrolijke kinderserviesjes in een hele resem leuke thema's. Lisa omschrijft het zelf als "Sweet with a dash of mischief, created for kids, parents and the people who love them."