First-Go Loopfiets - Sky

Fris blauwe balanceerfiets uit staal, met rieten fietsmandje

Staat: Nieuw product

Banwood

KOS016

Banwood First Go! (8)

De FIRST GO van Banwood is er nu ook in stijlvolle sky kleur!

Deze hippe loopfiets is een veilige en duurzame keuze voor kinderen tussen 3 en 5 jaar, je kan het stuur en zadel makkelijk aanpassen aan de grootte van je mini coureur. Zo kan je kind lekker groeien en groeit deze fiets gewoon mee. De geweldige vintage bike-look en het afneembaar rieten mandje maken van deze fiets een echte musthave voor hippe peuters en kleuters!

149,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BW-F1G-SKY

TypeLoopfietsen
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 2,5 jaar
FietsenLoopfiets 2 wielen
Vouchereco

Loopfietsen zijn de ideale eerste fiets en de beste manier om je kleintje kennis te laten maken met fietsen. Deze balanceerfietsen ondersteunen de ontwikkeling van kinderen door evenwicht en stuurvaardigheid te bevorderen. Iets wat later de overgang naar een pedaalfiets zal vergemakkelijken.

De grepen en het zadel zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer, geschikt voor all-round weersomstandigheden en gemakkelijk af te vegen na een dag buitenspelen.

 • Stalen frame in hippe sky-kleur
 • Minimale hoogte zadel: 40 cm
 • Maximale hoogte zadel: 50 cm
 • Ergonomisch en comfortabel zadel
 • Verstelbaar stuur: verstelbaar van 50 tot 59 cm.
 • Rieten mandje
 • Met fietsbel
 • 12" wielen
 • Gewicht: 4.5 kg
 • Aanbevolen leeftijd: van 2.5 jaar (*) tot 5 jaar
 • CE gecertificeerd


(*) Gecertificeerd voor kinderen tussen 3-5 jaar.

Eenvoudige zelfmontage vereist, bekijk hier de tutorial:

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4120655
Banwood is een Berlijns fietsmerk voor kinderen tot ongeveer 5 jaar, dat heel herkenbaar is door zijn klassiek ontwerp. Banwood heeft als missie om de beste, meest veilige en tijdloze fietsen te maken. Zo'n exemplaren die kinderen al op jonge leeftijd motiveren om vrolijk door het leven te bollen! Duurzame kinderfietsen met een tijdloos design Elke kinderfiets van Banwood is gemaakt van rustieke en duurzame hoogwaardige materialen . Het frame is van staal en het stuur van aluminium. Het zadel en de handvatten zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer, een materiaal dat geschikt is voor alle weersomstandigheden en gemakkelijk afgeveegd kan worden. Het afneembare rieten mandje is ideaal voor al je spullen mee te nemen op avontuur. Eerste loopfietsen van Banwood First GO! is Banwood's eerste loopfiets met een vintage-look. De Banwood Classic is een 16" kinderfiets met trappers, zijwieltjes en een mandje voor het echte werk. Voor elke kleur fiets maken ze ook een bijpassende fietshelm. We love the way kids play!
Collectie Banwood First Go!
Inspiratie en stories