Fonkelende Spiegel ontwerp kit rose

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA004

Mini cadeautjes, maxi pret! (717)

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de beste knutselaar van het land?

Een leuk extraatje om je prinsessen outfit af te maken: de Souza spiegel ontwerp kit.

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104316

PersonagePrinses/Koningin
TypeKnutselsets
KleurRoze
Leeftijdvanaf 4 jaar

Leuke knutselset van Souza! om zelf je spiegeltje te ontwerpen. Ontwerp je eigen spiegeltjes met leuke stickers, fonkelende edelstenen en diamanten.

Inhoud: 3 stuks foam spiegel delen, 1 spiegeltje, 1 setje zelfklevende glitters. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Souza for kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.020.180.06
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories