Fosforescerende tape - Roze - 20mm x 3m

Glow in the dark plakband in fluoroze

Staat: Nieuw product

Rainette

RAI047

Met deze glow in the dark tape vindt je kleintje altijd zijn of haar weg in het donker.

Je kan er de kinderkamer mee versieren, een leuk kunstwerk mee maken of is zelfs handig om het lichtknopje terug te vinden, zowel binnen als buiten te gebruiken; eindeloze mogelijkheden!

5,00 €

3,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PHOSPHO-ROS

KleurRoze
STOP/FINISTOP

Fosforescerende tape Roze 20 mm x 3 m van Rainette zijn rolletjes plakband die, nadat ze licht hebben gekregen, oplichten in het donker. Ze kunnen worden uitgeknipt en op elk voorwerp naar keuze worden geplakt.

Afhankelijk van de duur van de blootstelling aan licht en de intensiteit ervan, varieert de duur van de fosforescentie. Hoe meer licht je op de tape werpt, hoe feller en langer hij zal oplichten in het donker. Hoe donkerder het is, hoe opvallender de gloed zal zijn. Net als die beroemde sterren, weet je nog, die we vroeger boven het bed plaatsten voor een "sterrennacht"-sfeer.

Afmetingen: 2 cm x 3 m

Materiaal: gerecycleerd PET tape, gerecycleerd karton

_

RAINETTE is een start-up uit Frankrijk die ons duurzame, praktisch en leuke fietsaccessoires brengt en accessoires om je veilig én zichtbaar in het verkeer te begeven. Handige regenjassen, reflecterende veters, reflectoren en reflecterende stickers om je fietshelm of fiets zelf te personaliseren. De hele Rainette-collectie is een hit voor iedereen die graag en vaak met fiets rijdt naar school, opvang of ..

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Rainette is een vrolijk Frans kindermerk gespecialiseerd in reflecterende fietsaccessoires. Met hun out-of-the-box accessoires zorgen zij ervoor dat jouw kids extra zichtbaar én in stijl op uitstap gaan. Bij Rainette vind je reflecterende spaken, kleurrijke veters, coole stickers en modieuze jassen om jouw outdoor uitrusting compleet te maken.Steel de spotlight met reflecterende accessoiresZichtbaarheid en stijl hangen bij Rainette onlosmakend samen. Of je nu met de fiets, de step of je eigen voeten op stap bent. Het retroreflecterend materiaal in de Rainette accessoires kaatsen het licht terug waardoor tegenliggers jou perfect zien aankomen. Super safe dus!Personaliseer van top tot teen met multicolor reflectorenMet de hippe reflecterende spulletjes van Rainette verhoog je jouw zichtbaarheid en coolness factor. Kleef leuke stickers op je helm, plaats kleurrijke spaakreflectors op je fiets en pimp jouw schoenen met reflecterende veters. Inspirerend en lichtgevend!Genieten van de meest veilige accessoires op de marktBij Rainette testen ze alle accessoires vooraleer ze in shop komen. De reflectoren worden gedurende 18 maanden getest bij warm weer, regen en sneeuw. Ze verlichten nachtelijke uitstapjes en maken indruk op iedereen!