brooddoos - eenhoorn

Fraaie brooddoos - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB040

SKIP*HOP Eenhoorns (13)

Voor magische middagpauzes ben je met deze Skip*Hop Eenhoorn brooddoos aan helemaal aan het juiste adres. De zachte kleuren en fijne details zullen meteen in de smaak vallen bij jouw kleine kapoen.

In de lunchbox zit een apart snackdoosje om elke dag een fijne verrassing in te steken. Dat wordt scoren!

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252482

Kleintjes zijn meteen dol op deze prachtige brooddoos van Skip*Hop, perfect om elke dag een lekker lunch in te steken voor op school of onderweg. Deze set maakt van elke maaltijd een feestje. Door de bijpassende clip - kijk naar dat hemels wolkje - kan je kindje de doos makkelijk zelfstandig openen en sluiten, door de rubberen sluiting is morsen of lekjes verleden tijd. Inclusief extra afsluitbaar snackdoosje dat in de doos past.

Afmetingen: 11 x 5,5 x 16 cm

Inhoud: 700 ml

Materiaal: kunsstof, BPA-, PVC- & ftalaat-vrij

Wasadvies: mag in het bovenste rek van de afwasmachine, de siliconen-ring kan je verwijderen tijdens het wassen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.171450.057150.135890.18
  • Door Laurens L.
  •  de 26/08/2019
Heel erg leuk
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP Eenhoorns
Inspiratie en stories