Franklin opvouwbare lunchbox - Sandy & oat mix

Moderne duurzame brooddoos die je kan inklappen na het eten

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6024

Picknick met Liewood (185)

Lekker lunchen onderweg en dan zit je daar met je grote lege brooddoos...

Klap ze toch gewoon in? Ja je leest het goed deze moderne Franklin opvouwbare lunchbox is ideaal voor dagelijks gebruik en is een geweldig alternatief voor plastic zipzakjes. Eenmaal leeg, opvouwbaar tot een derde van zijn oorspronkelijke grootte voor minimale opslag in je rugzak. Hoe handig is dat?

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14832 3077

CollectieFranklin
TypeBrooddozen
PrintsOat
KleurBruin
Korting- 40 %
Vouchereco

Franklin opvouwbare lunchbox Sandy & Oat mix van LIEWOOD is opvouwbaar, licht, duurzaam en herbruikbaar. Na het smullen klap je hem in en eens thuis mag deze doos gewoon in de vaatwasmachine.

Materiaal: 100% silicone
Inhoud: 1000 ml
Afmetingen: 6,5 x 6 x 19 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van mooie babymusthaves, stylish speelgoed tot hip kinderservies - stuk voor stuk functioneel en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. De collecties zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Picknick met Liewood
Inspiratie en stories