Franstalige agenda - Une belle journée

Staat: Nieuw product

Janod

JS023

Voor meer informatie over deze Franstalige agenda vindt u verdere informatie op onze Franstalige site. De taal van de site kan links bovenaan gewijzigd worden.

19,95 €

11,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02972

Korting- 40 %

Magnetisch educatief dagboek om het begrip tijd te verwerven ... de datum, het weer van het speelgoed en de sfeer van het moment! Leren terwijl je plezier hebt! Bevat 68 stukjes karton. Voor kinderen van 3 tot 6 jaar oud.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
363601
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.